Ilmastoinnin jäähdytys

Jäähdytyslaitteet toimistoihin, laitetiloihin ja koteihin

Toimiva ilmastointijärjestelmä säätää sinulle juuri oikean ilman lämpötilan, kosteuden sekä ilmanjaon. Toimitamme ilmastointilaitteet tarkalla lämpötilansäädöllä. Voit itse valita juuri sellaisen lämpötilan kuin haluat.

Hyvä ilmastointilaite myös lämmittää tarvittaessa. Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällisempi ja energiataloudellisempi vaihtoehto fossiilisia polttoaineita käyttäville lämmitystavoille.

Kaikki sisäyksiköt varustetaan ilmansuodattimilla, jotka sitovat itseensä pölyn, siitepölyn, tupakansavun ja muut epäpuhtaudet ilmasta. Saatavissa on myös allergiasuodattimia.

Jäähdytyskäytössä ilmastointilaite kuivaa ilmaa. Oikea ilmankosteus estää homeen ja mikro-organismien kasvun mikä helpottaa allergikon elämää. Ihmiset tuntevat 40-60% suhteellisen ilmankosteuden miellyttävänä. Oikea ilmankosteus merkitsee myös kodinkoneille ja talosi rakenteille pidempää teknistä käyttöikää.

Toimitamme halutessanne ilmastointijärjestelmän myös kokonaisurakkana, jolloin hintaan sisältyvät kylmäteknisten töiden ja laitteiden lisäksi sähkö-, LVI- ja rakennustekniset työt.